Urządzenia i Akcesoria
筊白筍炒雪菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
雪菜 切小段(約1公分)30 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.533 g
Kalorie
397 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
5.917 g
Błonnik
2.824 g
Węglowodany
7.189 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan