Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 4 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15min
Filetes al vino tinto para 2
55min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5h
Chuletas de cordero con patatas panadera (Hestan Cue™)
Brak ocen
Solomillo de cerdo al vapor (1500 g)
35min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Tiras de carne de cerdo doradas TM6
15min