Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 4 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Pechuga de pollo jugosa con arroz a la hierbabuena
30 Min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 dk
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 Min
Bowl Fitness con arroz integral, ejotes, pollo y salsa caliente de tomate
1sa
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30 Min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10 Min