Urządzenia i Akcesoria
Truchas al vapor (4)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 pieza
Składniki
-
500 g de agua
-
4 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras (aprox. 440 g c/u)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
240 mg
Białko
80 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 min
Pollito de leche y puré de camote con calabaza, al Vacío TM6
1 godz. 45 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Escalopas de pavo al vapor
25 min
Langostinos al vapor (400 g)
15 min
Trucha al vapor (2)
20 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min