Urządzenia i Akcesoria
Feijoa crumble slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
pecans80 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
lemon juice40 g
-
desiccated coconut70 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
ground cinnamon½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
283.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
2310.1 kJ /
550 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Delicious lemon pudding
55 min
ANZAC biscuits
40 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Basic muffin mix
30 min
Afghan biscuits
25 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Better banana cake
45 min