Tocană de linte cu chorizo

Tocană de linte cu chorizo

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 porții

Składniki

  • linte verde du Puy, uscată
    800 g
  • apă plus pentru înmuiat
    2400 g
  • morcovi tăiați bucăți (3-4 cm)
    100 g
  • ceapă verde tăiată bucăți (3-4 cm)
    100 g
    50 g ceapă spaniolă, tăiată bucăți (3-4 cm)
  • ardei gras roșu tăiat bucăți (3-4 cm)
    100 g
  • ardei gras, verde tăiat bucăți (3-4 cm)
    100 g
  • ulei de măsline
    100 g
  • sare
    2 lingurițe
  • boia de ardei, dulce
    2 lingurițe
    2 lingurițe boia de ardei, iute
  • cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) fărâmițate
    2
    2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume, făcut în casă
  • cârnat chorizo tăiat felii (0,5 cm)
    200 g
  • jambon crud-uscat, cuburi (1 cm x 1 cm)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 853 mg
Białko 21 g
Kalorie 1480 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...