Biscotti tortina con crema al cioccolato

Biscotti tortina con crema al cioccolato

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
18 pezzi

Składniki

  • di burro morbido
    110 g
  • di zucchero
    100 g
  • di zucchero vanigliato (circa 8 g)
    1 bustina
  • uova
    2
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di farina integrale
    180 g
  • di lievito in polvere per dolci
    ¼ cucchiaino
  • di cioccolato fondente a pezzi
    230 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    110 g
  • mandorle pelate
    18
  • di confetti al cioccolato colorati (opcjonalnie)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 251.9 kcal / 1053.9 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 17.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...