Urządzenia i Akcesoria
Turecký flatbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
24 plátků
Składniki
-
360 gramů vody
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (8 gramů)20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
20 gramů cukru
-
500 gramů hrubé mouky plus navíc na pomoučení
-
20 gramů olivového oleje plus na potření
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
-
1 vejce lehce vyšlehané s čajovou lžičkou vody, na potření
-
½ polévkové lžíce sezamových semínek na posyp
-
½ polévkové lžíce celého kmínu na posyp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
3 g
Kalorie
400 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Placky
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rustikální chléb
2 godz.
Chléb expres
45 min
Chléb Pita
1 godz. 30 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Domácí ricotta
1 godz. 15 min
Čerstvé těsto na těstoviny
40 min
Gulášové koření
5 min
Bílá klobása ve skle
1 godz. 20 min
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2 godz.
Brioška
8 godz.
Chléb
1 godz. 40 min
Okatý chléb
9 godz. 40 min