Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 folhas de gelatina neutra (2 g cada aprox.)
- Água q.b p/ hidratar
- 150 g flocos de aveia
- 60 g tâmara s/ caroço
- 40 g óleo de coco
- 600 g pêssego descascado, s/ caroço e cortado em fatias (2-3 mm aprox.)
- 90 g açúcar
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 200 g leite
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 500 g queijo-creme
- 20 - 25 flores comestíveis p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de maçã e caramelo
1 godz. 15 min
Goulash de batata - vegan ou com carne
1 godz. 15 min
Mousse de chocolate gelada com honeycomb
6 godz. 30 min
Creme de frutos vermelhos
20 min
Cheesecake
4 Std. 30 Min
Pão recheado com cebola e queijo
1 godz. 35 min
Bolo pink velvet
6 godz.
Cheesecake de limão com pistácio
5h
Tarte de limão com mirtilos e amoras
1 Std. 20 Min
Bolo de creme de chocolate e pistácio
24 Std.
Bavaroise de café
4 Std. 45 Min
Tarte de maçã com crumble e merengue vegan
1 godz. 45 min