Urządzenia i Akcesoria
Suppe med italiensk pølse og pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (2 cm)25 g
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i fire200 g
-
"extra virgin" olivenolje10 g
-
svinepølse, rå italiensk (se tips), skinn fjernet, delt i biter400 g
-
blandete urter, tørketitaliensk krydder (se tips)2 ts
-
chiliflak, tørket (opcjonalnie)½ ts
-
tørr hvitvin160 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader, grovt hakket3 ss
-
hakket tomat, på boks400 g
-
pasta, tørket, type orzo eller risoni180 g
-
vann, kokende (se tips)600 - 700 g
-
1 toppet ts kyllingbuljongpastekyllingbuljongterning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1070 mg
Białko
31 g
Kalorie
2231 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Ninguna valoración
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Ninguna valoración
Misosuppe
Ninguna valoración
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Ninguna valoración
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Ninguna valoración
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Ninguna valoración
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Ninguna valoración
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min