Urządzenia i Akcesoria
Kalfszwezerik met lente-uien
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties
Składniki
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
2280 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Eiersalade met curry
1h 30min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Tarte Tatin
2h
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation