Kalfszwezerik met lente-uien

Kalfszwezerik met lente-uien

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties

Składniki

  • kalfszwezerik
    1000 g
  • witte azijn
    250 g
  • koud water
    750 g
  • water
    600 g
  • ijskoud water
  • ijsblokjes
  • lente-uien in stukken
    300 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    30 g
  • zout naar eigen smaak
    1 - 2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    1 - 2 snuifjes
  • witte wijn
    100 g
  • opklopbare room, 30-40% V.G.
    100 g
  • zout naar eigen smaak

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 25 g
Kalorie 2280 kJ / 545 kcal
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...