Urządzenia i Akcesoria
Pierogi with Meat
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.3 g
Kalorie
2006 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
74.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunters Stew (Bigos)
1 Std. 30 Min
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Potato Pancakes
45 Min
Mojito
5 Min
Waffles
25 Min
American-style Pancakes
40 Min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 Min
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 Min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 Std. 20 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min