Vollkorn-Fladenbrot

Vollkorn-Fladenbrot

3.7 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 Stück

Składniki

  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    350 g
  • Trockenhefe
    10 g
  • Honig
    1 TL
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
    150 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    350 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Eigelb
    1
  • Schwarzkümmel-Samen
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 528 kcal / 2209 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 102 g
Błonnik 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...