Urządzenia i Akcesoria
俄罗斯酸黄瓜汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份
Składniki
-
酸黄瓜 ,去皮切薄片200 克
-
胡萝卜 切薄片100 克
-
洋葱 切块100 克
-
油30 克
-
番茄泥70 克
-
鸡300 克
-
薏仁 ,已冲洗30 克
-
1000 克 水鸡高汤1000 克
-
盐½ 茶匙
-
土豆 ,切成方块(1厘米)300 克
-
黑胡椒粒10 粒
-
干月桂叶1 片
-
10 克 新鲜欧芹, ,装饰用,切碎新鲜莳萝 装饰用,切碎10 克
-
酸奶油 装饰用60 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny