Wersje kompatybilne
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pão de cerveja preta
- 380 g farinha tipo 65
- 25 g açúcar amarelo
- 330 g cerveja preta
- 1 c. chá de sal
Patê de requeijão, manjericão e tomate seco
- 30 folhas de manjericão
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 200 g requeijão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 558.8 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Pão de milho
1h 20min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Pão alemão
2u.
Pão de alecrim e feta
25 Min
Pão da terra
1h 35min
Pão norueguês
55 min
Palitos de presunto
50 min
Areias de queijo e alecrim
25 Min
Sorvete de tangerina
8 Std.
Pão de cerveja
1u. 15min
Focaccia de sardinha
1h 20min