Helado de galletas sin gluten

Helado de galletas sin gluten

4.6 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 250 g de leche
  • 250 g de nata (mínimo 30% de grasa)
  • 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
  • 140 g de azúcar
  • 3 yemas de huevo
  • 40 g de galletas sin gluten (y alguna más para decorar)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 76 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 1283 kJ / 306 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...