Wersje kompatybilne
Marmellata di albicocche per la dispensa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3000 g di albicocche, tagliate a metà e denocciolate
- 1500 g di zucchero gelificante 2:1
- 3 bustine di acido citrico (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2603 kJ / 621 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 145 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 5 mg
Alternatywne przepisy
Confettura classica
55 min.
Zuppa di zucca
35min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min.
Crema al caramello
4 godz. 40 min
Zuppa di zucca
35min
Biscotti fiorentini
2h
Strudel di cavolo rosso
Keine Bewertungen
Crema Thermomix® per le feste
25 min.
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45 min.
Purè di patate nature
55 min.