![Confettura di albicocche Confettura di albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ced04875-45ce-4556-82dd-96c1e4da30b8/Derivates/a6d5a1fe-d27c-49f4-a26c-f7e6b60b5114.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di albicocche, tagliate a metà e private del nocciolo
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 100.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 18.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmellata con zucchero gelificante
30 min
Insalata di barbabietola con rafano
10min
Tiramisù
5 godz. 20 min
Panna cotta
6h 15min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Stufato di manzo con patate e pasta
Brak ocen
Crème caramel al cioccolato
1 Std. 30 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Purè di patate nature
55min
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45min
Zuppa d'orzo
1h 20min
Pane al latte
2hod. 20min