Urządzenia i Akcesoria
Miso-Erdnuss-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Erdnüsse, geröstet, ungesalzen50 g
-
Erdnussmus ohne Zucker125 g
-
Miso-Paste (Shiro Miso), hell40 g
-
Agavendicksaft10 g
-
Reiswein (Mirin)10 g
-
Kokoswasser nach Geschmack (siehe Tipp)50 - 70 g
-
geriebene Orangenschale1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1209 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Japanisches Buffet
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20 min
Dumplings
45 min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Koreanische Ramen mit Tofu
1 godz.
Kürbis-Baba-Ganoush
35 min
Erdnusssauce (花生酱)
10 min
Weiße-Bohnen-Dip
20 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 godz. 50 min
Matcha-Eis (抹茶冰淇凌)
10 godz. 30 min
Mangoeis
5 min