Urządzenia i Akcesoria
Miso-Erdnuss-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Erdnüsse, geröstet, ungesalzen50 g
-
Erdnussmus ohne Zucker125 g
-
Miso-Paste (Shiro Miso), hell40 g
-
Agavendicksaft10 g
-
Reiswein (Mirin)10 g
-
Kokoswasser nach Geschmack (siehe Tipp)50 - 70 g
-
geriebene Orangenschale1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1209 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Japanisches Buffet
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 min
Ginger Basil Smash (alkoholfrei)
10 min
Reis-Röllchen mit Erdnussdip
45 min
Fermentierte rote Zwiebeln
96 godz.
Fruchtige Summer-Rolls mit Erdnussdip
1 godz. 15 min
Hummus
10 min
Weiße-Bohnen-Dip
20 min
Koreanische Ramen mit Tofu
1 godz.
Vegane Aioli
120 godz.
Vegane Zitronen-Schwarztee-Tarte
1 godz. 30 min
Thai-Glasnudelsalat
30 min