Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignon jaune, en quartiers ou en rondelles (1 cm)
lub 200 g d'oignon rouge, en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au caramel
1h 30min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 250 g d'échalotes
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Oignons caramélisés (500 g)
45 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min