![Ribisel-Pavlova Ribisel-Pavlova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c5ae459b-c075-4ce6-b8ad-c8b7853d4a64/Derivates/fee352eb-adc3-4b4f-9a3e-a93af8f275bd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Feinkristallzucker
- 5 Eiweiß (Größe M)
- 1 TL Apfelessig
- 1 EL Speisestärke
- 1 TL Vanille, gemahlen
- 500 g Schlagobers, 36% Fett
- 1 EL Vanillezucker
- 300 g frische rote Ribiseln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 52 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Italienischer Brunch
1h 50min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Blinis
1h
Erdbeer-Tiramisu
3h
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1u. 5min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 Std. 15 Min
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2 godz. 10 min
Schnelle cremige Polenta
25min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4h 30min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min