Urządzenia i Akcesoria
Ribisel-Pavlova
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 Portionen
Składniki
-
Feinkristallzucker250 g
-
Eiweiß (Größe M)5
-
Apfelessig1 TL
-
Vanille, gemahlen1 TL
-
Speisestärke1 EL
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Vanillezucker1 EL
-
frische rote Ribiseln300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Sód
52 mg
Białko
4 g
Kalorie
1566 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokoladenmuffins mit Himbeer-Frischkäse-Buttercreme
50 Min
Caffè-Latte-Eislutscher mit Karamell
5 Std. 25 Min
Zucchini sous-vide
30 Min
Artischocken sous-vide
50 Min
Risotto (XXL)
40 Min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1 Std. 5 Min
Torta della nonna
3 Std. 50 Min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4 Std. 25 Min
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min