Ribisel-Pavlova

Ribisel-Pavlova

4.2 18 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 Portionen

Składniki

  • Feinkristallzucker
    250 g
  • Eiweiß (Größe M)
    5
  • Apfelessig
    1 TL
  • Vanille, gemahlen
    1 TL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Vanillezucker
    1 EL
  • frische rote Ribiseln
    300 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portionen

Sód 52 mg
Białko 4 g
Kalorie 1566 kJ / 374 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...