Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di mango maturo, sbucciato e a pezzi (2-3 cm), congelato
- 50 g di ricotta fresca, ben asciutta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441.5 kJ / 105.5 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 22.5 mg
Alternatywne przepisy
Gelato ai frutti di bosco
12 godz. 15 min
Gelato al mango
20 min
Gelato al latte e mango
10 Min
Gelato allo yogurt e pesche
20 min
Frozen yogurt al mango e scaglie di cocco
10h 20 min
Frozen yogurt al melone
10h 20 min
Gelato ai cachi
15 Min
Sorbetto alle fragole, zenzero e semi di chia
10 Min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20 min
Sorbetto mango e banana
15 Min
Gelato ai frutti rossi
20 min
Gelato al mango
12h