Carne louca

Carne louca

Brak ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 55 min
6 porções

Składniki

  • salsinha fresca apenas as folhas
    ½ maço
  • dentes de alho
    4
  • cebola em pedaços
    200 g
  • salsão cortado em pedaços
    80 g
  • pimentão vermelho sem sementes e cortado em pedaços
    150 g
  • azeite de oliva extra virgem
    70 g
  • bacon em cubos pequenos
    80 g
  • carne bovina (maminha), em cubos de aprox. 2 cm x 2 cm
    500 g
  • tomates sem sementes e picados
    150 g
  • tomilho fresco, só as folhas
    5 ramos de
  • folhas de louro seco
    2
  • água
    100 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta do reino preta moída
    3 pitadas de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 393 kcal / 1644 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 259 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...