Urządzenia i Akcesoria
Pulled pork burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed800 g
-
onion cut into halves and sliced100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water225 g
-
apple cider vinegar170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt plus extra to serve½ tsp
-
barbecue sauce plus extra to serve (see Tips)500 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green lettuce leaves to serve
-
hamburger buns to serve6
-
red onion cut into halves and sliced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Family Meatloaf
1h 10min
Spaghetti carbonara
35min
Pulled pork burger
5h
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Classic beef burgers
1h
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min