Urządzenia i Akcesoria
Grønnsaksuppe med Hainan kyllingris og dampet egg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 porsjoner
Składniki
-
kyllinglår (ca. 2 ben), utbenet500 g
-
soyasaus10 g
-
hvit pepper¼ ts
-
egg3
-
vann1560 g
-
salt2 ts
-
ingefær, fersk50 g
-
hvitløksfedd10 g
-
vegetabilsk olje30 g
-
ris vasket300 g
-
kyllingbuljong terning (til 0.5 l)1
-
pandanblader (se tips)2
-
løk50 g
-
poteter delt i terninger70 g
-
tomat delt i terninger70 g
-
gulrøtter delt i terninger120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1488 mg
Białko
31 g
Kalorie
2663 kJ /
637 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen