Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    40 g
  • pecorino (opcjonalnie) delt i biter (3 cm)
    30 g
  • guanciale delt i terninger (se tips)
    150 g
  • "extra virgin" oliven olje
    15 g
  • egg
    1
  • eggeplomme
    3
  • malt svart pepper
    3 klype
  • salt
    1 klype
  • pasta, tørr
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 24.2 g
Kalorie 2999 kJ / 716.8 kcal
Tłuszcz 42.2 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie