
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (3 cm)40 g
-
pecorino (opcjonalnie) delt i biter (3 cm)30 g
-
guanciale delt i terninger (se tips)150 g
-
"extra virgin" oliven olje15 g
-
egg1
-
eggeplomme3
-
malt svart pepper3 klype
-
salt1 klype
-
pasta, tørr320 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
24.2 g
Kalorie
2999 kJ /
716.8 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
45 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen