Steinsopprisotto

Steinsopprisotto

2.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner

Składniki

  • persille, fersk
    1 bunt
  • sjalottløk delt i to
    30 g
  • steinsopp, fersk delt i biter
    300 g
    40 g sopp, tørket, delt i biter
  • "extra virgin" oliven olje
    30 g
  • risottoris
    320 g
  • tørr hvitvin
    60 g
  • salt
    1 ts
    1 ts kjøttbuljongpaste
  • vann
    800 g
  • smør delt i biter
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 8.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie