
Urządzenia i Akcesoria
Byggrynssuppe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porsjoner
Składniki
-
løk delt i to80 g
-
gulrot delt i biter (3 cm)60 g
-
purreløk delt i biter (3 cm)100 g
-
sellerirot delt i biter (3 cm)100 g
-
lufttørket kjøtt, type Bündnerfleisch delt i strimler (2 cm)100 g
-
smør30 g
-
byggryn80 g
-
vann900 g
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)2
-
fløte, krem, 30-40% fett100 g
-
salt juster etter smak1 klype
-
pepper, malt juster etter smak1 klype
-
flatbladet persille, fersk (ca. 10 g), kun blader, finhakket½ bunt
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
273 kcal /
1137 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
25 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
Brak ocen
45 min
30 min
50 min