Urządzenia i Akcesoria
Linsesuppe med bulgur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
løk delt i biter100 g
-
hvitløksfedd juster etter smak2 - 3
-
tomat passata40 g
-
smør delt i biter30 g
-
ris30 g
-
bulgurhvete20 g
-
salt juster etter smak1 ½ - 1 ¾ ts
-
røde pepperflak juster etter smak¼ ts
-
vann romtemperatur1475 g
-
tørket mynte2 ss
-
linser, røde, tørket200 g
-
malt svart pepper juster etter smak¼ ts
-
sitron delt i fire1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
15 g
Kalorie
1660 kJ /
396.5 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
10.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min