Urządzenia i Akcesoria
Flaskegresskar- og ingefærsuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner
Składniki
-
vegetabilsk olje15 g
-
ingefær, fersk15 g
-
flaskegresskar delt i biter395 g
-
potet delt i biter100 g
-
cashewnøtt, rå60 g
-
salt½ ts
-
hvit pepper2 klyper
-
vann juster etter ønsket konsistens700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min