Flaskegresskar- og ingefærsuppe

Flaskegresskar- og ingefærsuppe

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner

Składniki

  • vegetabilsk olje
    15 g
  • ingefær, fersk
    15 g
  • flaskegresskar delt i biter
    395 g
  • potet delt i biter
    100 g
  • cashewnøtt, rå
    60 g
  • salt
    ½ ts
  • hvit pepper
    2 klyper
  • vann juster etter ønsket konsistens
    700 - 750 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 5 g
Kalorie 697 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie