Rassolnik (syltet agurksuppe)

Rassolnik (syltet agurksuppe)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porsjoner

Składniki

  • sylteagurk skrelt og delt i biter
    200 g
  • gulrot delt i biter
    100 g
  • løk delt i fire
    100 g
  • vegetabilsk olje
    30 g
  • tomatpuré
    70 g
  • kyllinghjerter
    300 g
  • perlebygg skyllet
    30 g
  • kyllingkraft
    1000 g
    1000 g vann
  • salt
    ½ ts
  • potet delt i terninger (1 cm)
    300 g
  • svart pepperkorn
    10
  • laurbærblad, tørket
    1
  • dill, fersk til servering
    10 g
    10 g persille, fersk, til servering
  • rømme, alle typer til servering
    60 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 13 g
Kalorie 1137 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie