Urządzenia i Akcesoria
Potetsuppe med tørket sopp
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porsjoner
Składniki
-
selleri delt i biter50 g
-
gulrot delt i biter50 g
-
løk delt i to50 g
-
hvitløksfedd2
-
smør40 g
-
vann1200 g
-
potet terninger400 g
-
steinsopp, tørket20 g
-
merian, tørket1 ts
-
grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Da. Nå. Alltid.
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min