素拌飯

素拌飯

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    1 - 2 粒
  • 洋蔥 切塊 (2-3公分)
    100 克
  • 紅甜椒 切塊 (2-3公分)
    50 克
  • 青椒 切塊 (2-3公分)
    50 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 蘑菇 切4等分
    100 克
  • 櫛瓜 切方塊 (1公分)
    100 克
  • 冷凍四季豆 切塊
    100 克
  • 短梗米
    200 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • 紅椒粉
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 食用色素
    ¼ 茶匙
  • 650 克
  • 罐裝鷹嘴豆 洗淨瀝乾
    200 - 400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 811.5 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...