Urządzenia i Akcesoria
Shortbread karamel gezouten boter
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
36 stuks
Składniki
Zanddeegbodem
-
witte suiker65 g
-
bloem200 g
-
boter in stukken170 g
Gezouten karamel
-
witte suiker250 g
-
water1030 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter in stukken100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.80 g
-
zout¼ - ½ tl
-
azijn1 el
-
donkere chocolade in stukken200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1 g
Kalorie
624 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 godz.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Enchiladas met rundvlees
30 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Karamelpoeder
1 godz.
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min