Urządzenia i Akcesoria
Vers pastadeeg
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Pizzadeeg
1 godz.
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Indiase mosterd
Brak ocen
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Pitabrood
2 godz.
Basilicumpesto
10 min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Mayonaise
5 min