Urządzenia i Akcesoria
Vers pastadeeg
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 min
Amandelbretzels
Brak ocen
Kruimeldeeg
5 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 godz. 10 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
200 g ui karameliseren
40 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Eendenlever
33 godz.
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Hollandaisesaus
15 min
Choronsaus
20 min
Pitabrood
2 godz.