Urządzenia i Akcesoria
Sladko kyselá vepřová žebírka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
10 gramů oleje
-
10 gramů zázvoru, čerstvého na tenké plátky
-
500 gramů vepřových žebírek na malé kousky (cca 5 cm)
-
50 gramů moučkového cukru nebo podle chuti
-
50 gramů rýžového vína
-
50 gramů octa
-
15 gramů světlé sójové omáčky
-
10 gramů tmavé sójové omáčky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
33.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Středomořský Green Goddess salát
40 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami (TM7)
1 godz. 25 min
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
1 godz. 45 min
Japonská polévka ramen
1 godz. 40 min
Krokety se šunkou a kozím sýrem
9 godz. 20 min
Chobotnice „à lagareiro“
1 godz. 30 min
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
1 godz.
Krevetové miniomelety
35 min
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1 godz.
Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou
1 godz.
Krémové špagety s kuřecím masem a brokolicí
30 min
Kuřecí paličky v medovo-hořčičné marinádě s bramborovou kaší s pórkem
1 godz.