Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 200 gramů mléka
- 60 gramů čerstvého droždí
- 120 gramů krystalového cukru
- 50 gramů másla
- 4 žloutky
- 600 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
Ořechová náplň
- 400 gramů vlašských ořechů
- 100 gramů dětských piškotů
- 350 gramů mléka
-
1
balíček vanilkového cukru
lub 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru - 200 gramů krystalového cukru
- 1 špetka soli
Kompletace
- 1 vejce, rozšlehané na potření
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 8352 kJ / 1995 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 292.8 g
- Tłuszcz
- 70.8 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Povidlové buchty
2h 10min
Ovocné knedlíky na páře
1 Std. 40 Min
Loupáky
3h 25min
Moravské koláče
3hod.
Koblihy
1ωρ. 30 λεπτ.
Vdolečky s povidly
1ωρ. 30 λεπτ.
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Makový závin
1 Std. 50 Min
Tvarohové koláčky (kynuté)
1ωρ.
Tvarohový závin s pudingem
1h 20min
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1h 15 min
Žloutkové věnečky
1ωρ. 30 λεπτ.