Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 15 g d'oignons rouges (les épluchures)
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudding protéiné
6óra 35p
Gâteau cru au chocolat et à la betterave
2h 15min
Burger scandinave
Brak ocen
Porchetta rôtie aux poires et oignons
12h
Crème d'amandes au chocolat
2 Std.
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Monstres de purée de pommes de terre au four
Brak ocen
Œufs de couleur verte
Brak ocen
Œufs de couleur brun-rouge
Brak ocen
Galette des rois ananas-caramel au beurre salé
Brak ocen
Biscuits apéritifs 'fantômes'
1h 15min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1sa 10 dk