Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 15 g d'oignons rouges (les épluchures)
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux anchois et miettes de pain
45 min
Crêpes au pavot et rhubarbe
55min
Pizza aux boulettes de viande à la sauce rouge épicée, Scamorza et poivrons
Nessuna valutazione
Biscuits au chocolat
Nessuna valutazione
Yaourt à la noix de coco
12 godz. 15 min
Yaourt au chocolat
12 Std. 25 Min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson du riz
25min
Charlotte au chocolat et à la banane
24h
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Nessuna valutazione
Cuire du riz long complet
55min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min