Urządzenia i Akcesoria
Œufs de couleur orange
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
6 œufs, de taille moyenne (53-63 g) froids
-
15 g d'oignons rouges (les épluchures)
-
de l'eau à remplir jusqu'à 1L
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recettes de Pâques
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cœurs meringués
2 godz.
Mojito
10 min
Ail pelé
5 min
Choux farcis, riz au poireau et au jambon
Brak ocen
Haricots verts à l'ail avec garniture de pommes de terre croustillantes
40 min
L'histoire Vorwerk
5 min
Poudre de champignon
5 min
Œufs de couleur verte
Brak ocen
Velouté de courgettes
45 min
Chocolat chaud
10 min
Soupe de haricots blancs aux pommes de terre et au chorizo
35 min