清蒸大闸蟹

清蒸大闸蟹

4.7 15 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 人份

Składniki

  • 切块
    40 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 香醋
    60 克
  • 蒸煮用
    600 克
  • 大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好
    8 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 141.4 mg
Białko 11.2 g
Kalorie 372 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...