Urządzenia i Akcesoria
清蒸大闸蟹
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 人份
Składniki
-
姜 切块40 克
-
细砂糖40 克
-
香醋60 克
-
水 蒸煮用600 克
-
大闸蟹 (每个约150克左右),活的,洗刷干净,捆扎好8 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
141.4 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
372 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny