Urządzenia i Akcesoria
Salz-Karamell-Toffees
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 Stücke
Składniki
-
Zucker200 g
-
Butter kalt, in Stücken150 g
-
Rahm100 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Salz1 TL
-
30 g Mandeln, gehobeltMandel, gehackt30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
0 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Karamell-Bonbons
2 godz.
Nidletäfeli
2 godz.
Vermicelles
3 godz. 15 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Zupfbrot Margherita
3 godz.
Vanilleglace
12 godz.
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Kartoffelstock nature
55 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min