Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de remolacha cocida en trozos
- agua hasta la marca de 1 litro
- 2 - 6 huevos fríos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de patata y puerro con carne (ternera y vegetariana)
45min
Huevos de color naranja
1h
1 receta, 3 platos: Espaguetis con albóndigas. Sopa asiática con albóndigas. Ensalada griega con albóndigas
1 Std. 45 Min
Tomates con cebolla marinados
25 godz.
Aro de hojaldre con tartar de salmón y ajoblanco
25min
Pasta con guisantes y muffins de fruta
1h
Sopa de judías blancas con verduras
15 Min
Ensaladilla de salmón, huevo duro y hojaldre de pera con chocolate
1h
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1 Std. 30 Min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Huevos medios duros (6 piezas)
20min
Huevos duros (6 piezas)
20min