Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de lombarda en trozos de 3 cm
- agua hasta la marca de 1 litro
- 2 - 6 huevos fríos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 258 kJ / 61 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40min
Palomitas de caramelo
40min
Huevos de color naranja
1h
Menú: Piernas de cordero asadas. Bizcocho de limón al vapor glaseado
4h
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Enciende la magia
1h
Povitica
3h 30min
Menú: Dip de huevo y jamón. Espaguetis y calabacín con pollo marinado. Volcanes de chocolate con salsa de naranja
1h
Menú: Pisto con arroz y huevos. Peras con chocolate
45min
Albóndigas de ternera con tomate (Batch cooking)
10min
Kringle de cebolla y parmesano con masa madre
11 Std. 15 Min
El brioche de Paco Torreblanca
9h