Urządzenia i Akcesoria
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 sneetjes
Składniki
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Sód
120.7 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
444.3 kJ /
106.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Mayonaise zonder ei
10 min
Gestoomde rijst
25 min
Gekookte eieren
20 min
Gin en lavendelijs
14 godz. 35 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
200 g prei fruiten
20 min
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min