Urządzenia i Akcesoria
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
6 stuks
Składniki
-
gladde tarwebloem150 g
-
witte speltbloem en meer om te bestrooien150 g
-
water650 g
-
olijfolie30 g
-
zout2 tl
-
limoenen uitgeperst2
-
verse rode peper volgens scherpte en smaak, in ringen¼ - ½
-
verse koriander enkel de blaadjes5 stengels
-
gemalen piment¼ tl
-
zalmforelfilets zonder graten1 - 2
-
rode ui in 4 gesneden1
-
komkommers in stukken (ong. 160 g)2
-
avocado zonder schaal en kern1 - 1 ½
-
vers gemalen peper¼ tl
-
cherry tomaten in kleine stukken100 g
-
rijpe mango in kleine blokjes150 g
-
salade bladeren om tortillas te vullen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
13 g
Kalorie
1383 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Back to school
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min
Kaas uilen
Brak ocen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Gemarineerde paprika's
55 min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min