Urządzenia i Akcesoria
Parelgerst- en champignonsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 porties
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
566 mg
Białko
6 g
Kalorie
916 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chanoeka
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Vegan pudding
15 min