Urządzenia i Akcesoria
Russische rode bietensalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porties
Składniki
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (opcjonalnie)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (opcjonalnie)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indiase groentencurry
50 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Salade van gehakte groenten
10 min
Vegan Brownies
2 godz. 40 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Gevulde veggieslakken
45 min
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Rode bietensalade
10 min
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min