Curried kraut
TM6 TM5 TM31

Curried kraut

(Brak ocen)

Składniki

  • 600 g white cabbage, cut into pieces (approx. 5 cm)
  • 2 tsp sea salt
  • 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g white onions, peeled and cut into slices
  • 50 g raisins
  • 10 fresh curry leaves, cut into strips
  • 1 ½ tbsp curry powder

Wartości odżywcze
na 900 g
Kalorie
2142.2 kJ / 512 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
122.3 g
Tłuszcz
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
33.6 g
Sód
4093.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy