Urządzenia i Akcesoria
Curried kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
4093.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
33.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Bacon Mayonnaise
20 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 godz. 15 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Brown Rice Congee
30 min
Cabbage Thoran
20 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min