Urządzenia i Akcesoria
Curried kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
4093.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
33.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Date and Nut Balls
20 min
Whipped Kahlua® coffee
5 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Rainbow Cake
2 godz. 45 min
Acai Nice Cream
10 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 godz. 50 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Homemade miso soup
55 min