Urządzenia i Akcesoria
Curried kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
4093.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
2142.2 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
33.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
122.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Keine Bewertungen
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Asian Peanut Sauce
1 Std. 20 Min
Linzer torte
5 Std. 10 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min