Urządzenia i Akcesoria
Drožďová polévka s pórkem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů pórku na čtvrtky
-
50 gramů cibule
-
20 gramů másla
-
60 gramů čerstvého droždí rozdroleného
-
10 gramů hladké mouky
-
1000 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
½ čajové lžičky soli
-
2 špetky pepře černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.68 g
Kalorie
321 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
4.38 g
Błonnik
1.12 g
Węglowodany
6.93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jarní polévky
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Chlebová polévka
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Fazolková polévka
35 min
Kedlubnová polévka
35 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Jáhlová polévka se zeleninou
35 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min
Frankfurtská polévka
30 min
Kulajda
40 min
Pórkový krém
40 min