Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 700 g iogurte grego natural (ver dica)
- 160 g xarope de agave
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- Óleo neutro q.b. p/ untar
- 20 g cacau em pó
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 468.8 kJ / 112 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 28.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo com palitos de chocolate
Brak ocen
Cheesecake arco-íris
Brak ocen
Café com coco torrado
10min
Katsu Schnitzel com batata assada, salada de couve, molho de wasabi e aneto
50 min
Gelado de iogurte e bagas
8h
Gelado de uva
8h
Gelado de banana e chocolate
15min
Refresco de café
5min
Gelados de fruta com iogurte
8h
Smoothie de iogurte grego e frutos silvestres
Brak ocen
Gelado de banana e canela sem açúcar
5min
Gelado de banana
5min