
Urządzenia i Akcesoria
Gelado de iogurte e cacau sem açúcar na forma
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz.
12 unidades
Składniki
-
chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços30 g
-
iogurte grego natural (ver dica)700 g
-
xarope de agave160 g
-
vagem de baunilha só as sementes1
-
Óleo neutro q.b. p/ untar
-
cacau em pó20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
28.7 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
468.8 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gelados
20 Przepisów
Portugalia
Portugalia