Urządzenia i Akcesoria
Mousse de maracujá e gengibre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 doses
Składniki
-
água mais q.b. p/ demolhar20 g
-
caju150 g
-
tâmaras medjool s/ caroço100 g
-
Água q.b. p/ hidratar
-
gengibre fresco10 g
-
polpa de maracujá s/ sementes200 g
-
água20 g
-
óleo de coco20 g
-
maracujás frescos, só a polpa p/ guarnecer2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
9 g
Kalorie
1723 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse de mirtilo
12 Std.
Mousse fresca de limão
2 Std. 10 Min
Mousse de matcha e hortelã
4 Std.
Rostis de legumes no forno - TM5
Keine Bewertungen
Quinoa germinada com legumes
51 Std. 25 Min
Salada de batata-doce, lentilhas e freekeh (Dani Valent)
1 Std. 30 Min
Creme de ricota e mirtilos
5 Min
Mostarda de pimenta verde
Keine Bewertungen
Mousse rápida de framboesa
15 Min
Sumo de manga e pimenta-de-caiena
10 Min
Mousse de fruta
6 Std.
Smoothie de manga, laranja e iogurte
5 Min