Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů sladké hořčice
- 30 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička provensálského koření
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 718 kJ / 171.5 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Mrkvovo-rukolový dip
40 min
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Sušenky ze slaného másla
1 godz.
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Brak ocen
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 Std. 10 Min
Špenátový dip
15 min
Arašídová polévka
40 min
Svěží džus pro zářivou pleť
10 min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 min
Mojito
5 min