![Burro bianco allo champagne Burro bianco allo champagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6da44936-070d-46d6-8f2a-066f2d542d1b/Derivates/95b23527-c7b5-43dc-acfa-7eb442f2bcca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di scalogni in quarti
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
lub 1 pizzico di timo secco - 130 g di burro a pezzi
- 50 g di aceto bianco
- 60 g di funghi champignon a fette
- 100 g di Champagne
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 6249 kJ / 1494 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 144.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 84.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1043.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bevanda energizzante zafferano e cardamomo
6h 5min
Sorbetto al cetriolo e limone
Brak ocen
Ayran alla menta
5 min
Unicorn Latte
15 dk
Bhaji alle cipolle
35min
Noccioline speziate
1sa
Fizz al cioccolato bianco
20min
Moon Milk rosa
10min
Barbajada
20min
Ciorba
1 Std. 10 Min
"Birra" allo zenzero
10min
Ketchup
1 Std. 20 Min